Informatie

Laat u 24 uur onderdompelen in de wereld van veranderkracht en technologie binnen het onderwijs. 

Op 7 en 8 oktober 2020 is het tijd voor de 10e editie van het tweejaarlijkse congres van de bedrijfstakgroep Zakelijke Dienstverlening en Veiligheid: “de 24 uur met ZDV”. Hèt tweedaagse evenement waar ontmoeting en kennis delen centraal staat met dit jaar het thema: Veranderkracht & Technologie.

Van digital futureskills tot duurzaamheid
Sectordirecteuren, opleidingsmanagers, beleidsmedewerkers en alle andere geïnteresseerden die werken aan kwaliteit in het onderwijs, kunnen hun hart ophalen tijdens het congres. Deelnemers duiken via masterclasses, workshops en presentaties in de altijd inspirerende wereld van onderwijs. Binnen het gevarieerde programma onder andere aandacht voor Digital Future Skills, Technologische vernieuwing in de ZDV en duurzaamheid. Ook geniet u van sprekers, waaronder futurist Richard van Hooijdonk en (crisis)manager/coach Toon Gerbrands. Niemand minder dan Marelle van Beerschoten zal als afsluiter een frisse blik werpen op onderwerpen als digitale transformatie, leiderschap en data science. 

Waar? Wanneer?
Het congres vindt plaats op twee prachtige locaties: High Tech Campus Eindhoven en Van der Valk Eindhoven. We beginnen de vierentwintig uur op de Campus. Aan het einde van deze dag vertrekken we richting het nabij gelegen Van der Valk Hotel om hier te dineren en te overnachten. De tweede dag zal plaatsvinden in het congrescentrum van het hotel. En nog meer mooi nieuws: er is dit jaar een jubileumprijs van € 549,- (excl. btw).


Wat: de 24 uur met ZDV
Wanneer: 7 en 8 oktober 2020
Aanvang: 12:00 uur
Waar
: High Tech Campus en Van der Valk, Eindhoven.
AanmeldenKlik hier om te registreren


De 24 uur van ZDV wordt mede-georganiseerd door de MBO Raad en Stichting Praktijkleren. Studenten van het Summa College Eindhoven ondersteunen deze editie op verschillende fronten.