Sprekers

Hierbij een korte impressie van de keynotes. Wij zijn verheugd dat wij deze sprekers tijdens de 24 uur van ZDV mogen verwelkomen!


Richard van Hooijdonk
Richard van Hooijdonk is trendwatcher, futurist en internationaal spreker. Hij biedt inspirerende lezingen over disruptieve veranderingen en past deze ook toe op specifieke branches en sectoren. Met zijn internationale researchteam van 20 specialisten onderzoekt hij dagelijks vele trends op het gebied van robots, zelfrijdend vervoer, Internet of Things, biotech, nanotech, neurotech, blockchain, 3D printing en natuurlijk ook augmented en virtual reality.
Toon Gerbrands
Toon Gerbrands is een uitgesproken persoonlijkheid die zowel teams als individuen weet te begeleiden naar succesvolle prestaties. In presentaties legt hij de nadruk, ondersteund door ervaringen vanuit de praktijk, op het belang van samenwerking, inspirerend leiderschap en daarbij een goede communicatie. De presentaties die Toon Gerbrands hierover geeft zijn niet alleen bruikbaar voor managers uit de sport, maar ook voor managers uit het onderwijs en bedrijfsleven. 
Marelle van Beerschoten
Marelle van Beerschoten is een ambitieuze en veelzijdige ondernemer. Gegrepen door de snelle ontwikkeling van technologie en gedreven om het verschil te maken met invloedrijk werk. Marelle valt op door haar open persoonlijkheid, professionele benadering en positieve energie. Als eigenaar van Digital Shapers, inspireert ze mensen om creatiever naar digitale veranderingen te kijken en hun mindset op dit gebied te vergroten. Een fris perspectief op onderwerpen als digitale transformatie, leiderschap en data science.