Programma

De Dag van het mbo is dé dag waarop we breed uitdragen dat het goed gaat met het middelbaar beroepsonderwijs.De kwaliteit is op orde; studenten, mbo-professionals en het bedrijfsleven zijn tevreden. Overal in het land zijn er ideeën om het onderwijs nog beter te maken. En de waardering voor het mbo neemt toe. Op maandag 18 november 2019 onderstrepen we dat vele handen mooi werk maken. Dat doen we door talent, vakmanschap, frisse ideeën en topsprekers uit het bedrijfsleven, politiek, sport, wetenschap en uiteraard ook het onderwijs samen te brengen in Theater Orpheus Apeldoorn. Zodat u, nog nazinderend van inspiratie binnen én buiten de lijntjes, in de dagen, weken en maanden erna, het mbo nog prachtiger en krachtiger kunt maken.

Binnenkort kunt u op www.dagvanhetmbo.nl meer lezen over hét event om te professionaliseren en in contact te komen met collega’s en experts. Het wordt in ieder geval weer een feest voor het hoofd en het hart, met ’s ochtends en ’s middags TED-talkachtige presentaties, interactieve kleinschalige kennissessies en 1-op-1 sparringgesprekken en ’s avonds het gala met onder andere de verkiezingen van de Landelijke Ambassadeur mbo, de Beste Praktijkopleider en het Beste Leerbedrijf.

Agendeer, inventariseer en profiteer!
Dit jaar loont het meer dan ooit om er met het hele team een studiedag van te maken. Bestaat uw groep uit minimaal 30 professionals? Dan komen we u en uw collega’s ophalen met de bus en brengen we u – eveneens gratis – weer terug. Breng uw collega’s dus op de hoogte. En zorg dat uw organisatie sterk vertegenwoordigd is op maandag 18 november. Let op: dit aanbod is geldig voor de eerste 10 teams die zich aanmelden. Reden genoeg om niet te lang te wachten met de aanmelding. Interesse? Neem contact met ons op!

Nieuw!
Dit jaar is het mogelijk om een ticket te kopen voor een halve dag! Met dit ticket bent u vanaf 12:30 van harte welkom. U kunt aansluiten bij de lunch en vanaf dat moment de diverse programma-onderdelen bijwonen. Handig als u overdag andere afspraken heeft! Uiteraard kunt ook u zich opmaken voor het daverende slot van de Dag van het mbo: het feestelijke gala waarin de mbo-ambassadeurs gekozen worden. Kies in dit geval pakket B bij uw registratie.