Programma

Op maandag 19 november 2018 wordt de Dag van het mbo feestelijk afgesloten met het Ambassadeursgala. Wie wordt in het Orpheus Theater Apeldoorn gekozen tot Beste leerbedrijf en Beste praktijkopleider? Wie wint de Berg Award? En wie verdient de titel Landelijke Ambassadeur mbo en mag zich komend jaar hét gezicht van het mbo noemen?

Programma
Maandag 19 november 2018
Locatie: Theater Orpheus, Churchillplein 1, 7314 BZ Apeldoorn

16:00 uur: inloop met een hapje en drankje én aankomst van alle ambassadeurs
17:00 uur: start theaterprogramma
18:30 uur: buffet / afterparty

Presentator van het gala is Jan Versteegh.
Dresscode: feestelijk

Landelijke Ambassadeur mbo
Wie wordt de Landelijke Ambassadeur van het mbo? In het YouTube-programma mbo’ers pakken aan nemen 42 getalenteerde mbo’ers het tegen elkaar op in vier challenges onder leiding van Jan Versteegh. Meer weten over de kandidaten? Kijk dan op www.ditismbo.nl.

Beste leerbedrijf en Beste praktijkopleider
Voor mbo-studenten is het leren in de praktijk een onmisbaar deel van hun opleiding. Om het belang daarvan te onderstrepen, heeft het ministerie van OCW al in 1996 de verkiezing beste leerbedrijf ingesteld. Sinds 2009 krijgt ook de beste praktijkopleider een prijs. Welk leerbedrijf en welke praktijkopleider staat één jaar lang in de schijnwerpers?

Berg Award
Voor de eerste keer op het ambassadeursgala: de jaarlijkse award van WordlSkills Netherlands. In het leven is geroepen voor de student die zich buitengewoon heeft ingespannen in de voorbereiding op zijn/haar deelname aan WorldSkills of EuroSkills.