U gebruikt een verouderde browser. Ondervindt u problemen bij het openen van deze pagina, vragen wij uw browser te updaten of een andere browser te gebruiken.

Informatie

Markeer vrijdag 21 juni 2024 in je agenda, want het is tijd voor het KwaliteitsKompas, dé conferentie voor mbo-professionals! Dit wordt een dag vol kennis, inspiratie en waardevolle netwerkmogelijkheden die je niet wilt missen.

Wat staat er op het programma?
Wil jij graag samen leren, geïnspireerd raken en collega's uit het hele land ontmoeten? Ben je nieuwsgierig naar hoe jij geholpen kan worden in onderwijskwaliteit, studentenbegeleiding en het aanpakken van welzijn? Dan is de mbo-conferentie KwaliteitsKompas, georganiseerd door de Kennis- en Expertisepunten van de MBO Raad, dé plek voor jou.

We duiken dieper in thema's zoals stagediscriminatie, kansengelijkheid, leren & examineren, kansrijk opleiden en het welzijn van studenten. Tijdens workshops, lezingen en inspiratiesessies laten wij zien hoe we de afspraken uit de werkagenda in de praktijk brengen en hoe we studentenwelzijn integreren in deze thema's. Mis vooral niet het plenaire deel: ‘Studentenwelzijn! in Beeld en Geluid' met Jolien Dopmeijer en theatergroep Drang, waarbij zij een unieke en inspirerende kijk bieden op het welzijn van studenten.

Voor wie?
De conferentie KwaliteitsKompas belooft een dag vol inspiratie te worden die je weer op de juiste koers brengt! We verwelkomen alle professionals die op mbo-scholen werken: van docenten en beleidsmedewerkers tot examencommissieleden en managers. Immers, iedereen is betrokken bij de uitvoering van de werkagenda mbo, waar gelijke kansen, de aansluiting van onderwijs op de arbeidsmarkt en onderwijs voor de toekomst centraal staan.

Wacht niet langer en meld je snel aan!

In het kort
Locatie
: Rijtuigenloods, Piet Mondriaanplein 61, 3812 GZ Amersfoort
Datum: Vrijdag 21 juni 2024
Kosten: Gratis entree