Beurs

SOCIALE ROBOTS IN HET MBO
Bij Aventus is sinds 2017 een onderwijsinnovatieproject gestart met sociale robots. Het bestaat uit een aantal verschillende deelprojecten om te onderzoeken hoe deze robots het leerproces bij studenten kunnen ondersteunen.

Robots tegen faalangst
In het deelproject ‘Robots tegen faalangst’ hebben we robot NAO ingezet bij de rekenles van mbo-studenten met faalangst. Krijgen de studenten meer zelfvertrouwen? En gaan ze beter rekenen? Aventus werkt in dit project samen met het iXperium/Centre of Expertise Leren Met ict (een samenwerking van schoolbesturen, lectoraat en lerarenopleidingen van de HAN), Saxion en RobotsInDeKlas.nl (een spin-off van TU Delft). Gezamenlijk ontwikkelen we lessen en onderzoeken de effectiviteit van de robot. De eerste resultaten zijn veelbelovend!

Computable Award 2018
Het project 'Robots tegen faalangst' is tweede geworden bij de prestigieuze Computable Award 2018 in de categorie ICT-project van het jaar in het Onderwijs. En daar zijn we trots op! 

Dit wil je zien!


EMAGINE - VR for education
Breng met Emagine virtual reality (vr) naar uw klaslokaal en daarmee meer diepgang in uw hedendaagse onderwijs. Ineens is het mogelijk om de werking van apparaten en theorie uit de boeken in levenden lijve te ervaren. Zo kan een leerling of student sleutelen aan een pomp op een boortoren, rondrijden met een heftruck in een magazijn, of een patiënt uit bed of rolstoel tillen.

Emagine B.V. is de virtual reality-specialist op het gebied van onderwijs, met focus op vmbo, opgericht door docenten die vonden dat het onderwijs laagdrempeliger moest worden en meer diepgang en betere aansluiting op de praktijk moest bieden. Kom naar de stand en ervaar het zelf!


PENNED - Practice enterprise Nederland
Een practice enterprise is een oefenbedrijf dat werkt als een echt bedrijf, met alle taken, werkprocessen, procedures, producten en diensten die daarbij horen.

 Bedrijfsleiders (docenten) begeleiden de trainees (studenten, leerlingen, cursisten) bij het uitvoeren van alle voorkomende werkzaamheden. Al werkend leren de trainees alle facetten van het werken in een handelsonderneming kennen. Afhankelijk van het precieze doel van de pe kiest elke bedrijfsleider welke werkzaamheden aan bod komen in de pe, dat kan gaan van heel eenvoudig inkoop en verkoop tot en met een compleet afgestemd voorraadbeheersysteem, uitgebreide websites inclusief webshop en boekhouding via Exact Online. En alles opties daar tussen in. Er vindt geen werkelijke overdracht van goederen, diensten en echt geld plaats, maar alle bijbehorende transacties wel. Er worden orders geplaatst, facturen gemaakt, een voorraadadministratie gevoerd en artikelen gepromoot op websites en via catalogi.

De beurs op het mbo-evenement Vernieuwen & Verbinden is de eerste Nederlandse handelsbeurs. Door deel te nemen aan de beurs krijgen de trainees de kans om hun netwerk te vergroten en om hun orderportefeuille te vullen. Komt u ook inkopen bij een van de pe's? U ontvangt van ons een creditcard waarmee u bij elke pe kunt aanschaffen wat u wilt. Voor meer informatie zie www.penned.nl.

Deze pe's presenteren zich op de beurs:

Dageraad
Welkom bij Dageraad, uw businesspartner uit Gouda!
De ochtendzon heeft goud in de mond. Een goed begin is dus het halve werk. Een kopje koffie met een lekkere stroopwafel of een koekje erbij. Dageraad bezorgt alle werknemers een goede start van de dag. We hopen u snel te zien bij de stand van Dageraad.

Keizer Karel
De Doe-Het-Zelf-Zaak voor élke klusser!
Keizer Karel is voor elke klus, of u nu beginnend of gevorderd klusser bent, met ons gereedschap is geen klus te groot! Kies uit een groot aanbod bouwmaterialen en gereedschap. Eenvoudig te bestellen via de webshop.
Van alle bouwmarkten is er maar één parel: dat is Keizer Karel!
Check nu onze website: Keizerkarel

All Seasons
Hét warenhuis voor buiten!
De lente hangt in de lucht en de vogeltjes fluiten! Dus we gaan weer lekker naar buiten! Om je tuin weer lenteklaar te maken moet je bij All Seasons zijn! Kies uit een groot aanbod tuinmaterialen en gereedschap. Eenvoudig te bestellen via de webshop.
Maak je tuin nu zomerklaar met All Seasons!
Hét tuincentrum voor iedereen met groene vingers!
Check nu onze website: All seasons

Cartagena Goods
Sportief en snel; met Cartagena Goods kom je er wel!
Wij zijn de beste groothandel in sport gerelateerde goederen in Zuid-Holland.
Wij verkopen voornamelijk sportkleding voor dames en heren. Onze kleding is voorzien van het prachtige Cartagena Goods logo en van de beroemde kwaliteit waar wij zo bekend om zijn. De prijzen zijn zo laag dat onze concurrenten er versteld van staan.
En dit alles doen wij zonder de uitbuiting van kleine kinderen in derdewereldlanden, dus fairtrade.
Je kunt ook via onze site een sportabonnement kopen om in de Cartagena Fitnessclub mee te komen sporten. We zijn ook één van de snelst groeiende bedrijven in Alphen.
Feel good with Cartagena Goods!

GA NAAR DE REGISTRATIE