Uitnodiging

Een nieuw evenement, met optimale verbindingskracht. Zo kunnen we het mbo-evenement Vernieuwen & Verbinden gerust omschrijven. We pakken uit met een bijzondere dag met een zeer gevarieerd programma voor docenten, onderwijskundigen en andere geïnteresseerden die het onderwijs van de opleidingsgebieden ZDV en Commercie een warm hart toedragen.

Geniet plenair van de sprankelende opening met Peter Heerschop, ontmoet elkaar tijdens de netwerksessie met Ronald van Es en laat u inspireren door de vernieuwende ideeën van Jeff Gaspers. Verdiep u in kleinere settings in een keur aan relevante onderwerpen: van een presentatie over educatieve escaperooms tot een terugblik door de docent van 2018 op een veelbewogen jaar, van Ludodidactiek tot slim zoeken op internet met Wizenoze en nog veel meer. En kijk hoe u uw ideeën, wensen en expertise kunt verbinden aan die van anderen tijdens de netwerksessie. We sluiten af met een borrel en een spetterend optreden van Dennis van Aarssen, de winnaar van The Voice 2019! En dat alles in het prachtige Hotel theater Figi in Zeist.

Sprankelende opening met Peter Heerschop
Peter Heerschop is cabaretier, programmamaker, acteur en schrijver en bekend van programma’s als Kopspijkers en Ik hou van Holland. Maar hij is óók een echte onderwijsman; die al jaren gymles geeft en pedagogiek doceert.

Netwerken: kom met uw verlanglijstje
Met zoveel gasten zijn veel vragen én veel kennis en expertise op een dag verzameld. Ronald van Es (La Red) helpt u dit potentiële netwerk optimaal te benutten. Maak alvast een verlanglijstje en denk na over vragen als: wat is uw doel of wens? Welke kennis of ervaringen zoekt u? Welke tips hebt u voor anderen? Dat kan zakelijk of privé zijn: van een stageplaats voor uw kind tot tips over waar je inspiratie voor je lessen kunt halen.

Afsluitende keynote door Jeff Gaspersz
Jeff Gaspersz houdt zich bezig met onderwerpen als innovatie, vernieuwingsgericht leiderschap en ideeënmanagement. Zijn passie ligt in het meedenken over en bouwen aan waardengedreven, vitale organisaties, die door innovatie hun klanten, medewerkers en stakeholders blijvend enthousiasmeren. Wat kan zijn manier van denken betekenen voor uw onderwijspraktijk?

Wanneer en waar?
Woensdag 10 april 2019, Hotel theater Figi, Zeist. Deelnemersprijs: € 120 inclusief btw.

Lekker relaxed starten
Relaxed beginnen? Boek bij Figi een voorovernachting! Voor meer informatie klik hier.

 

GA NAAR HET PROGRAMMA